Nordic Turf – Tekonurmiviheriöiden ammattilainen luottaa kuljetuspalvelu Clausiin

Nimensä mukaisesti Nordic Turf on ensiluokkaisten tekonurmiviheriöiden myyntiin ja asentamiseen erikoistunut yritys. Yritys toimittaa ja asentaa tekonurmia julkisille paikoille sekä yksityishenkilöille ja yrityksellä on Suomen vankin kokemus golf-talvihallien ja tekonurmiviheriöiden rakentamisesta. Moni ammattilaisgolffari suositteleekin juuri Nordic Turfin tekonurmia.

Vaikka tekonurmi yhdistetään edelleen pääasiassa golfiin, golfkenttien ja -hallien lisäksi tekonurmia asennetaan entistä enemmän myös kotipihoille, terasseille ja myymälätiloihin. Vuonna 2018 muuhun käyttöön asennettujen tekonurmien laajuus oli jo kymmenkertainen golfnurmiin verrattuna.

Prioriteetteina laatu ja asiakastyytyväisyys

Golfissa onnistuneen suorituksen perustana on tarkkuus ja laatu. Pienetkin virheet nurmessa tai sen asennuksessa voivat vaikuttaa merkittävästi suoritukseen. Myös Nordic Turfille asiakastyytyväisyys ja laatu ovat avainasemassa. Laadukkaat materiaalit ja hyvin tehty asennus takaavat sen, että  nurmi kestää kauniina ja virheettömänä pitkään.

Nordic Turfin perustajalla Jarno Saurella on yli 15 vuoden työkokemus tekonurmiasentajana, suurin osa Suomen tekonurmiviheriöistä on Jarnon asentamia. Ammattitaito ja vankka kokemus takaavat kauniin ja moitteettoman jäljen jokaiseen urakkaan, olipa kyseessä urheilukenttä tai yksityispihan maisemointi. Laadukkaiden tuotteiden ja ensiluokkaisen asennustyön ansiosta Nordic Turf onkin jo lunastanut kiistattoman ykkössijan pohjoismaissa.

Asiakastyytyväisyys on Jarno Saurelle kaikki kaikessa. “On mahtavaa kuulla asennuksen valmistuttua asiakkaalta, että vaikka odotukset puskaradion takia olivat kovat, lopputuloksesta tuli vielä odotettuakin hienompi”, Jarno hehkuttaa.

Tekonurmet nyt vain klikkauksen päässä

Nordic Turfin verkkokaupasta asiakas voi helposti tilata laadukkaita tekonurmia kotikäyttöön. Yhden klikkauksen päästä löytyy tekonurmia aina golf- ja tennisnurmista terassinurmiin sekä helposti itse asennettaviin valmisviheriöihin. Nordic Turf tarjoaa myös suunnittelu- ja konsultointipalvelun tekonurmien rakentamiseen sekä tekonurmien asennus- ja huoltopalvelun.

Laatu on tärkeää myös kotiinkuljetuksissa

Nordic Turfille on tärkeää, että yrityksen vaalima laatu välittyy myös verkkokauppatoimituksissa. Siksi Nordic Turf onkin valinnut Claus-kotiinkuljetuspalvelun hoitamaan verkkokauppatoimituksiaan. Clausin ansiosta tilaavan asiakkaan ei tarvitse huolehtia toimitusaikatauluista, eikä raahata painavia paketteja postista kotiin, sillä kuljetuspalvelu Claus toimittaa paketit varastosta kotiovelle saakka, joustavasti ja luotettavasti.

Claus on kätevä valinta myös yrityksille, sillä palvelu on helppo ottaa käyttöön ja hintakin on kohdillaan. Pakettien lähettäminen on tehty erittäin helpoksi ja toimitukset lähtevät sujuvasti ajallaan. Jos toimituksissa on joskus haasteita, hoitaa Claus ne mallikkaasti. “Claus-kuljetuspalvelu on joustava ja yrittäjän aikaa säästävä ratkaisu. Palvelun avulla tilaukset saadaan nopeasti liikkeelle, eikä meidän tarvitse kuljettaa paketteja postiin tai sählätä papereiden kanssa – aikaa ja vaivaa säästyy. Voin suositella Claus-kuljetuspalvelua vilpittömästi!“, hehkuttaa Nordic Turfin Jarno Saure.

Sijainti

Nordic turf oy:n verkkokauppa palvelee sinua 24/7 osoitteessa https://www.nordicturf.fi/verkkokauppa/

Aukioloajat:

Kauppias, liity Clausiin

Haemme tällä hetkellä palveluumme mukaan liikkeitä Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Rovaniemeltä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä