Tervetuloa käyttämään Clausia!

Toimitamme pakettisi suoraan liikkeestä antamaasi osoitteeseen

Tuliainen joko itse ostettuna tai ystävältä saatuna on mukava muisto.
Joskus käy niin, ettei ihaninkaan matkamuisto mahdu mukaan. Claus ja kauppiaat auttavat!

Claus-palvelun avulla voit jättää tuliaisesi lähettämisen liikkeen sekä meidän huoleksi. Pakettisi löytää perille uuden ajan palvelumme avulla mihin tahansa haluat sen lähettääkin – kotiin, kummilapselle, ystävälle tai vaikkapa business-kumppanille!

Claus-palvelusta löydät kätevästi palvelua tarjoavat liikkeet. Voit samalla inspiroitua oppaamme monipuolisista liikkeistä. Lisäksi suodattamien avulla voit hakea juuri sinua kiinnostavan liikkeen.

Miten Claus toimii?

Views from the Claus app
Tuliaiset helposti matkaan

Lähetä pakettisi suoraan liikkeestä antamaasi osoitteeseen. Säästät heti aikaa ja vaivaa.

Karttapalvelu ja navigointi

Löydät Claus-palvelua tarjoavat liikkeet suoraan palvelukartastamme ja voit navigoida tiesi liikkeeseen.

Claus QR-koodi

Rekisteröitymällä Claus-palveluun saat QR-koodin, jonka avulla liike tunnistaa toimitusosoitteesi. Ei epäselvyyksiä eikä kirjoitusvirheitä osoitteissa.

Osto-opas

Tutustu mielenkiintoisiin Claus-palvelua tarjoaviin liikkeisiin, joista on helppo löytää inspiroivia lahja-ideoita itselle ja ystäville.

Anna Clausin toimittaa pakettisi perille

Rekisteröidy Clausin käyttäjäksi täältä. Tämän jälkeen pääset katselemaan palveluamme tarjoavia liikkeitä sekä listauksena että kartalta. Monet liikkeet ovat tarjoamaltaan uniikkeja, joten niiden valikoimat ovat saatavilla ainoastaan liikkeestä. Claus-palvelulla tuotteesi voidaan toimittaa minne ikinä haluatkin. Clausiin rekisteröityminen ei maksa mitään, maksat vain kuljettamisesta.

Mitä paketin toimitus maksaa Claus-palvelulla?

Claus-palvelussa on laskuri, jonka avulla voit arvioida, mitä paketin toimittaminen maksaisi.

ALV 0%

Mikäli lähetät pakettisi Claus-palvelulla suoraan liikkeestä ei-EU-maassa (ei koske Norjaa) sijaitsevaan kohteeseen, sinun ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa. Esimerkiksi jos tuote maksaa 100 euroa, ja sen ALV olisi Suomessa laajasti käytetty 24%, maksaisit tuotteesta vain 80,65 euroa. Edelleen sinun tarvitsee huolehtia kohdemaan mahdollisista tullimaksuista jne. Muista tarkistaa kohdemaan tullisäädökset ennen paketin toimittamista.