Hurmaa asiakkaasi ekstrahyvällä palvelulla!

Claus toimittaa asiakkaasi paketin liikkeestäsi suoraan haluttuun osoitteeseen, Suomessa sekä ulkomailla!

Asiakas kulkee hurmioituneena liikkeessäsi ja löytää ”the” tuliaisen. Hän on jo harkitsemassa sen ostamista kunnes realismi iskee – miten kuljettaa tai toimittaa se perille.

Clausin avulla ratkaiset asiakkaasi ongelman hetkessä ja tuskaiset ”Ei jaksa” ja ”Ei mahdu laukkuuni” -tuhinat voidaan unohtaa!

Mikä Claus on? Mitä se tekee?

Claus on selainpohjainen pakettien toimituspalvelu. Claus-liikkeenä asiakkaasi voi pyytää sinua lähettämään tuliaisensa kaikkialle maailmassa. Claus-palvelu standardoituineen laatikkoineen tekee pakettien lähettämisestä helppoa. Skannaa asiakkaan tiedot, kirjaa tuliaista koskevat tiedot, ja tulosta valmiit dokumentit pakettia varten. Asiakas maksaa paketin lähettämisen ostoksensa yhteydessä.

Digitaalinen näyteikkuna

Liikkeelläsi on Clausissa sisäänrakennettu digitaalinen näyteikkuna, joka näkyy matkailijan sovelluksessa.

Karttapalvelu

Claus-liikkeet näkyvät digitaalisella kartalla. Asiakkaan on helppo hahmottaa, mistä liikkeet löytyvät.

Dokumentit

Claus täyttää lähettämiseen liittyvät dokumentit automaattisesti. Tilauksen luonnin jälkeen tarvitsee vain tulostaa paperit pakettia varten.

Kuljetus ja seuranta

Claus huolehtii asiakkaittesi pakettien toimituksesta ja pakettien matkaa voi helposti seurata Clausista.

Views from Claus app

Uuden lähetyksen luominen

Neljä askelta ja homma on hoidettu sinun osaltasi.

1. Askel

Skannaa mobiililaitteellasi asiakkaan puhelimessa näkyvä QR-koodi lähetysdokumenttia varten.

2. Askel

Punnitse paketti tuotteineen, valitse paketin koko ja tarkistuta toimitushinta asiakkaalla.

3. Askel

Kirjoita tuotetieto ja hinta, valitse tuotteen ALV.

4. Askel

Vahvista tilaus ja tulosta dokumentit ja kiinnitä ne pakettiin.

HUOM! Jos asiakkaasi haluaa lähettää Claus-paketin Suomesta ei-EU-maahan (ei koske Norjaa), voit myydä tuotteesi ALV 0% -hinnoilla. Tämänkin laskutoimituksen Claus tekee puolestasi sen perusteella, mihin maahan paketti lähetetään.

Miksi valita Claus?

Vedia Claus, tuttavallisemmin Claus, on suomalainen CaaS (Corridor as a Service ) eli uudenlaisten pakettien toimituspalvelujen kehittämisen edelläkävijöitä. Se on kehittänyt Claus-palvelun edistämään suomalaisten liikkeiden myyntiä ja näkyvyyttä.

Oli tuliainen ostettu itselle tai ystävälle, muistuttaa se ihanasti tehdystä reissusta. Se muistuttaa myös liikkeesi tarjoamasta hyvästä palvelusta. Hyvää asiakaspalvelua tarjoava liike muistetaan ja sitä on helppo suositella muillekin.

Liity Clausiin

Haemme tällä hetkellä palveluumme mukaan liikkeitä Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Rovaniemeltä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä