Clausin tarina


Vedia Claus, tuttavallisemmin Claus, on saanut inspiraationsa suomalaisesta supersankarista, paketit eri puolille maailmaa huolehtivasta joulupukista. Claus yhdistää pakettien toimittamiseen liittyvän dokumentaation sekä optimoi pakettikuljetuksen vertaillen reittejä ja eri kuljetusvaihtoehtoja suhteessa paketin kokoon ja painoon – sinun, ympäristön sekä kaikkien muiden paketin matkaamiseen liittyvien osapuolien hyväksi!

Claus toimittaa muistoja

Clausin käyttämiseen on syynsä; mikä olisi helpompi tapa lähettää tuliainen tai muistaminen kuin antaa paketti kauppiaan toimitettavaksi perille. Oli kyseessä itselle, ystävälle tai sukulaiselle lähetettävä lahja, me hoidamme Claus-kauppiaan kanssa pakettisi antamaasi osoitteeseen. Autamme sinua säästämään aikaasi, hermojasi ja voimiasi sekä armahtamaan mahdollisesti jo muutoin täyttä laukkuasi! Nähdessäsi tai vastaanottaessasi Claus-paketin, voit luottaa siihen, että se edustaa uudenlaista fiksua, ympäristön huomioivaa lähetys- ja kuljetuslogiikkaa.

Keitä me olemme

Vedia Ltd on suomalainen yritys, joka on sitoutunut kehittämään fiksumpia, uuden ajan logistiikkapalveluja. Vedia Claus on osa Vediafin laajempaa logistiikkakokonaisuutta. Tavoitteenamme on, että yksikään paketti ei seiso paperitöiden vuoksi turhaan tullissa. Työskentelemme eri alan toimijoiden ja viranomaisten kanssa lunastaaksemme lupauksemme.